افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه گل و گیاه در مشهد | شهردار مشهد: این نمایشگاه در سطح کشور یک برند محسوب می‌شود مراسم بزرگداشت روز فردوسی فردا در مشهد برگزار می‌شود(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خطاب به رئیس جمهور: با بودجه ۵۶ همتی نمی‌شود این شهر را مدیریت کرد در یک صدوچهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | فضاآرایی‌های شهری مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۳ بسیار پررنگ خواهد بود سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت روز گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گلایه شهروندان محله مهرآباد مشهد از مجهزنبودن زمین‌های ورزشی راه‌اندازی پنجره واحد خدمات سرمایه‌گذاری خراسان رضوی در مشهد ۶۰ هکتار از زمین‌های بلاتکلیف حاشیه شهر مشهد تعیین تکلیف شد هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط سالم قرار دارد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۹۶۱ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۰ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه شهید کلانتری، هاشمیه و ملک‌آباد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | خودمانی با یک راننده‌اتوبوس خانم برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی «هشت بهشت» در پارک ملت مشهد مقدس + فیلم ارتقاء حوزه مقاومت بسیج شهرداری مشهد مقدس به سازمان بسیج افشای خودکشی ۱۰ نظامی اسرائیلی در ساعات اولیه عملیات طوفان الاقصی تملک ۲۷۰ پلاک از سوی سازمان زمین و مسکن در سال ۱۴۰۲ | اختصاص ۳ هزار میلیارد ریال به حاشیه شهر مشهد
سرخط خبرها

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۰۵۶۶۰
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در مدیریت شهری مشهد
حجت‌الاسلام حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر گفت: حریم شهر مشهد ظرفیت‌های زیادی دارد و جامعه قرآنی فعال و پیشرو، یکی از ظرفیت‌های این شهر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مدیریت شهری مشهد وظیفه دارد ضمن تکریم پیشکسوتان قرآنی و ایجاد انگیزه برای حافظان و قاریان جوان، مشکلات و ظرفیت‌های این حوزه را شناسایی کند و راهکار‌هایی را برای حل موانع استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در شهر ارائه کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حجت‌الاسلام حسن منصوریان اظهار کرد: حریم شهر مشهد ظرفیت‌های زیادی دارد و جامعه قرآنی فعال و پیشرو، یکی از ظرفیت‌های این شهر است که بسیاری از فعالان آن در مقیاس بین المللی نیز شناخته شده اند.

وی ادامه داد: این شهر از دیرباز مهد حافظان و قاریان قرآن بوده و محافل قرآنی فراوانی در آن برگزار می‌شده است. این جلسات با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل شبکه‌های متعدد قرآنی افزایش چشم گیری داشته است.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی و استفاده از تجربیات قبلی، محافل قرآنی انسجام بیشتری پیدا کرد و فعالیت قرآنی بیشتر شد. این موضوع موجب تشکیل تشکل‌های قرآنی متعدد در شهر مشهد شد.

منصوریان بیان کرد: با به وجودآمدن این تشکل‌های قرآنی، شاگردان بسیاری در زمینه حفظ و قرائت قرآن تربیت شده اند که توانسته اند در رویداد‌های ملی و بین المللی افتخارات بسیاری کسب کنند.

بر این اساس مدیریت شهری مشهد وظیفه دارد رخداد‌های اصلی شهر را با انجام این اقدامات تقویت کند و با واردشدن به این موضوع ها، ضمن تکریم پیشکسوتان قرآنی و ایجاد انگیزه برای حافظان و قاریان جوان، مشکلات و ظرفیت‌های این حوزه را شناسایی، و راهکار‌هایی را برای حل موانع استفاده از ظرفیت‌های قرآنی در شهر ارائه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->